20 Haziran 2021
Genel

Bu yıl beşincisi düzenlenen “e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi”, 25 Mart 2021 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda “hibrit” olarak gerçekleştirildi. “Türkiye’nin Siber Güvenlik Yol Haritası 2.0” ana teması ile gerçekleştirilen zirvede Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan tarafından Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok’a teşekkür plaketi verildi.

Türksat’ın iletişim desteği verdiği zirveye Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu, Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Rahmi Aktepe, DE-CIX International CEO’su Ivo A. Ivanov’un yanı sıra, kamu kesiminden ve özel sektörden birçok üst düzey yönetici katıldı. Türksat Tanıtım ile Türksat Youtube kanallarından canlı olarak yayınlanan zirvede Türkiye'nin yakın gelecekte karşı karşıya kalabileceği siber güvenlik riskleri masaya yatırıldı.

Ana teması “Türkiye’nin Siber Güvenlik Yol Haritası 2.0” olan etkinlikte, protokol konuşmalarının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan tarafından Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok’a teşekkür plaketi verildi. Plaket töreninin ardından e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi aile fotoğrafı çekildi.