21 Temmuz 2015
Bilişim
Genel
Kablo
Uydu

İki kamu kurumu daha BELGENET’i tercih etti

İki kamu kurumu daha BELGENET’i tercih etti

Elektronik belge yönetim sistemlerinde çığır açan BELGENET, kamu kurum ve kuruluşlarının birinci tercihi olmaya devam ediyor.

Son olarak kapsamlı teşkilat yapısına ve yüksek kullanıcı sayısına sahip Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğü de BELGENET ailesine katıldı.

BELGENET, teknik-yasal standartlara ve regülasyonlara uyumu, mobil çözümleri, arşiv sistemi, kriptolama, kişi ve rol bazlı yetkilendirme, erişim denetimi, güvenlik testleri, loglama ve benzeri güvenlik özelliklerinin yanı sıra sürekli AR-GE çalışmaları ile kullanıcılarına sürdürülebilir bir hizmet sunuyor. Uzman teknik kadrosuyla teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri son kullanıcıya hızla yansıtan Türksat A.Ş., hizmet kalitesini her geçen gün artırıyor.

İşletim sistemlerinden bağımsız olarak çalışan, sistem yöneticisi seviyesinde kurumlara özel uyarlamalara imkân veren, arayüz ve konfigürasyon esnekliğine sahip olan BELGENET, aynı zamanda doğayı da koruyor. Basılı evrak ve yan ürünlerin kullanımının azaltılmasıyla her bir kuruma yüzbinlerce TL tasarruf sağlayan sistem, her yıl binlerce ağacı kurtarıyor.

Son katılımlarla birlikte, birçoğu bakanlık ve üst kurul seviyesinde olmak üzere, 20’ye yakın kamu kurumu artık, BELGENET’i kullanıyor. BELGENET, kamunun ortak elektronik belge yönetim sistemi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.