25 Haziran 2015
Genel

Türksat 2015 Mart Ayı Kampanya ve Tarifeleri

Türkiye’nin tek kablo operatörü Türksat A.Ş., Mart ayında da yeni kampanyalar ve hizmet tarifeleriyle müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Türksat, “Teledünya 2. Oda Kampanyası”, “Türksat’tan Faiz Affı Kampanyası”, “Türksat Nitro Hizmet Tarifeleri” adlı kampanyalarını ve hizmet tarifelerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. 

Teledünya 2. Oda Kampanyası   

Türksat, “Teledünya 2. Oda Kampanyası”yla kaçırılmayacak bir kampanyaya imza atıyor. “Teledünya 2. Oda Kampanyası” herşey dâhil ayda sadece 12,5 TL.

Teledünya aktivasyon ücretinin alınmadığı kampanyada Teledünya Üst Paket ve Altın Sinema Paketi, ilk ay ücretsiz olarak hediye ediliyor. 24 ay taahhüt gerektiren kampanyada ayrıca, 210 TL değerindeki HD kutu (set-top box) ücretsiz olarak veriliyor.

Müşterilerimiz, abone olduklarıTeledünya Temel Paket tarifesinden Teledünya Üst Paket tarifesine kampanya süresi boyunca aylık sadece 5 TL karşılığında diledikleri zaman geçiş yapabilecek.

Kaçırılmayacak Faiz Affı Fırsatı  

Türksat, Kablo TV ve interaktif hizmetler aboneliğine ait işlemiş olan faiz ve gecikme bedellerini iptal ediyor. 01 Mart 2015 ile 31 Mart 2015 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan 31 Aralık 2008 tarihinden önce borcundan dolayı aboneliği sonlandırılmış tüm aboneler faydalanabilecek.

Kampanya kapsamında silinen borç sonrası kalan anapara ücretleri, icra takibi yapılmışsa, icra takip masrafları ile vekâlet ücretinden oluşan tutar, talep doğrultusunda 9 aya kadar taksitlendirilebilecek; taksitlendirme süresince anapara üzerinden herhangi bir vade farkı alınmayacak.

Kampanyadan yararlanan müşterilerimiz, il müdürlüğü ofislerimiz, bayi ofislerimiz ve icra takibi yapan sözleşmeli avukatlar kanallarını kullanarak, ödemelerini gerçekleştirebilecek.