03 Mart 2016
Genel
Kablo

Türkiye’nin tek kablo operatörü olan Türksat A.Ş. çok avantajlı kampanyalar ile yüzleri güldürmeye devam ediyor.  Türksat, kampanya içeriklerinde Uydunet üzerinden sunulan yeni hizmetimiz olan telefon hizmetini de kapsayan “Konuşturan Maksimum Keyif Kampanyası” ve “Konuşturan Çifte Fırsat Kampanyası”nı müşterilerimizin beğenisine sunuyor.   

Konuşturan Maksimum Keyif Kampanyası 

Kampanya kapsamında müşterilerimiz, aylık sadece 50,99 TL’ye “Kablo TV”, “Teledünya Üst Paket”, “Vizioon Sinema Paketi” ile “25 Mbps’ye Kadar (75 GB AKN) Eko Sınırsız Uydunet” tarifesine ve “Uydunet Telefon Her Yöne 100 Dakika” paket tarifesine abone olabileceklerdir. 24 ay taahüt istenen kampanyada Uydunet, Teledünya aktivasyon ücretleri ile numara tahsis ücreti alınmayacaktır. Uydunet telefon aktivasyonu talep edilmesi hâlinde aktivasyon hizmeti 24TL karşılığında sağlanacaktır. 23 Şubat 2016 tarihinde başlayan kampanya 30 Haziran 2016 tarihine kadar abone alımını açık olacaktır.   

Konuşturan Çifte Fırsat Kampanyası

01 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında abone alımına açık olan “Konuşturan Çifte Fırsat” kampanyası kapsamında müşterilerimiz, taahhüt süreleri boyunca “Kablo TV”, “Teledünya Temel Paket” ile “25 Mbps’ye Kadar (25 GB AKN) Eko Sınırsız Uydunet” tarifesine ve “Uydunet Telefon Her Yöne 100 Dakika” paket tarifesine sadece 30,99 TL’ye sahip olabileceklerdir. 24 ay taahüt istenen kampanyada Uydunet, Teledünya aktivasyon ücretleri ve numara tahsis ücreti alınmayacak olup Uydunet Telefon aktivasyonu talep edilmesi hâlinde aktivasyon hizmeti 24TL karşılığında sağlanacaktır.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye 444 0 126 ve 126 no’lu çağrı merkezimizden, Türksat abone ofislerinden ve http://www.turksatkablo.com.tr web adresinden ulaşılabilir.